Detailed Notes on خواص عسل
Detailed Notes on خواص عسل
Blog Article
حرف تازه. ۵ آذر ۱۴۰۱. بایگانیشده از اصلی در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۲. دریافتشده در ۳ دسامبر ۲۰۲۲.
۳. ده دقیقه قبل از ورزش: مصرف ۰.۵ گرم عسل به ازای هر کیلوگرم وزن ورزشکار
اشتهاآور، رفع سوء هاضمه، مسکن و آرامبخش، مفید برای اسپاسم ماهیچهای، مفید برای آفت دهان، تقویت کننده ماهیچههای قلب، موثر برای درمان تنگی نفس
درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل
(بخش زیادی از خواص عسل را به آنزیمهای آن نسبت میدهند.)
از آنجایی که عسل خام دارای اسپورهایی است که میتواند باعث مسمومیت کودکان زیر یکسال شود. این نگرانی برای خانمهای باردار وجود دارد که مصرف عسل در بارداری مضر است؟
خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی عسل باعث تسهیل فرآیند ترمیم و بهبودی بافت های زخمی می شوند.
به طور کلی عسل تازه بیشترین میزان آنزیم و مواد موثرهی را دارد و هر چه زمان بگذرد میزان خواص عسل کاهش پیدا میکند.
ترکیبات موجود در عسل می توانند در تشخیص اصالت آن مفید باشند. عسل طبیعی دارای مواد مغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، و آنتی آکسیدان ها است.
ترکیبات و نوع عسل، بسته به نوع تغذیه زنبورعسل و نوع گلهای مورد استفاده، متفاوت است. درصد آب موجود در عسلها، به شرایط اقلیمی و میزان رطوبت منطقه بستگی دارد. در مناطقی که میزان رطوبت هوا بالاتر است، درصد آب عسل بیشتر است. برای مثال عسلهای شمال مثل عسل مرکبات رقیقتر از عسلهای شمیران تهران است.[نیازمند منبع] درصد آب عسل با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه استقرار کندوها، میتواند تا حدود ۲۵ نیز بالا رود.[نیازمند منبع] به این ترتیب از لحظه شهد آوری تا تولید عسل، دو مرحله انجام میگیرد.
به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:
عسل به عنوان یک منبع طبیعی و کامل انرژی، برای تقویت انرژی بدن بسیار مؤثر است. این انرژی نه تنها از قندهای طبیعی موجود در عسل برمی آید که به سرعت به انرژی تبدیل می شوند، بلکه از ترکیبات غذایی دیگری که در عسل وجود دارد نیز تغذیه می شود.
هیچ مدرکی مبنی بر مفید بودن عسل برای درمان سرطان وجود ندارد،[۵۹] اگرچه عسل ممکن است برای کنترل عوارض جانبی پرتودرمانی یا شیمیدرمانی مورد استفاده برای درمان سرطان مفید باشد.[۶۰]
تقویت click here سیستم ایمنی بدن: برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند با تحریک سیستم ایمنی بدن باعث تقویت آن شود و به این شکل بدن را در مقابل بیماریها محافظت کند.